Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Een behandeling nemen bij Beautybyheidi

Ik heb laatst een heerlijke behandeling gedaan bij Beautybyheidi. Normaal gesproken ben ik totaal niet van de huidbehandelingen, maar mijn vriendin wilde dit heel graag met mij doen en ik heb daarop ja gezegd. De reden waarom ik niet zo snel behandelingen die is omdat ik een extreem gevoelige huid heb. Als er een verkeerd product op mijn huid komt, dan kan dit erg pijnlijk en jeukend voor mij zijn. Dus zijn we samen gaan kijken of er iets was voor mij. 

Een ontspannen gevoel bij Beautybyheidi

Ik had in het begin nog nooit gehoord van Beautybyheidi, maar mijn vriendin wel. Ze was al een paar keer geweest en vond het altijd heerlijk en ontspannen om daarheen te gaan. In mijn gedachte was het meer: “Ik doe het voor haar”, maar ik ging wel kijken of ik er ook iets uit kon krijgen. Ik heb ook de beste vriendin in de wereld, want ze heeft contact gezocht met het bedrijf en vroeg of er inderdaad behandelingen waren voor mensen met gevoelige huiden. Ze hadden een paar behandelingen en daar gaven ze duidelijk instructie van wat voor producten ze gebruikte op de huiden. Dat gaf mij rust en zo had ik er ook meer zin in. 

Ik ga zeker een keer terug

Op de dag van onze afspraak was ik toch nog een beetje nerveus voor onze behandeling. Straks zou het nog fout gaan met mijn huid. Maar die zorgen waren snel weg toen ik netjes werd behandeld en ze mij nog een extra bevestiging vroegen of ze iets bij mijn huid mochten toen. Ik voelde mij heel comfortabel en op mijn gemak. Die dag was een hele fijne en leuke dag om te spenderen met mijn vriendin. En ik wil dit zeker vaker met haar gaan doen bij Beautybyheidi.

Bezoek de website

Heeft u ook de behoefte aan een beetje ontspanning? Of wilt u een spa-dag doen met een van uw vriendinnen? Bekijk dan eens het aanbod via de website https://beautybyheidi-skinexpert.nl/ en laat u verrassen met de mogelijkheden die zij aanbieden voor u en uw huid.