Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Een ooglidcorrectie voor jong en oud

De voornaamste reden voor een ooglidcorrectie is ‘hangende oogleden’. De huid van de oogleden gaat dan hangen en de oogleden worden dikker. Het kan zelfs zo erg zijn dat de ooglidrand voor het oog komt te hangen. Veel mensen krijgen hiermee te maken. Vaak komt dit doordat bij het ouder worden de elasticiteit van de huid afneemt maar het kan ook op jonge leeftijd voorkomen. Meestal is het dan erfelijk bepaald. Een ooglidcorrectie is dus voor jong en oud en kun je laten uitvoeren bij Ooglift.  

Hoe werkt een ooglidcorrectie?

 

Een ooglidcorrectie is een kleine operatie van circa 45 minuten. Eerst wordt er met een viltstift de huid afgetekend en vervolgens worden er injecties gegeven met verdoving. Nadat de huid vervolgens is gedesinfecteerd wordt het teveel aan huid en spier verwijderd. Als tenslotte de hechtingen worden geplaatst is de ingreep voltooid.

Een ooglidcorrectie zonder medische noodzaak

 

Waar voorheen een ooglidcorrectie enkel werd uitgevoerd wegens medische noodzaak wordt er tegenwoordig steeds vaker een ooglidcorrectie uitgevoerd vanuit cosmetisch oogpunt. Hoewel de ooglidcorrectie vaak wordt uitgevoerd bij mensen die medische klachten ondervinden zoals hoofdpijn, zware ogen, slecht zicht, huidirritaties, etcetera kun je ook voor een ooglidcorrectie kiezen als je geen medische klachten ondervindt. Bijvoorbeeld als je hangende oogleden hebt en er daardoor altijd vermoeid of boos uitziet terwijl je dit niet bent. Ook kun je er ouder uitzien dan je daadwerkelijk bent. Door een ooglidcorrectie krijg je een frisse, open blik en zie je er jaren jonger uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat naast Botox en andere verjongingsingrepen ook de ooglidcorrectie steeds populairder begint te worden als cosmetische ingreep. Bij www.ooglift.nl richten ze zich enkel op cosmetische ingrepen. De deskundige artsen van www.ooglift.nl verrichten  per week gemiddeld 45 ooglidcorrecties waardoor zij niet alleen beter, sneller en deskundiger zijn maar ook lage prijzen kunnen hanteren.  

De resultaten van een ooglidcorrectie

 

Doordat een ooglidcorrectie een relatief eenvoudige ingreep is met een groot resultaat is dit de meest erkentelijke cosmetische ingreep die er bestaat. Vanwege de jarenlange ervaring biedt www.ooglift.nl een natuurlijk resultaat dat goed bij het gezicht past. De reacties van de omgeving na een ooglidcorrectie zijn zeer positief. Mensen ontvangen complimenten over hun fitte, frisse en  jonge uiterlijk waardoor de ooglidcorrectie niet alleen qua innerlijk maar ook qua uiterlijk voor een aanzienlijke verbetering kan zorgen.