Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Laat u verzorgen door thuisverpleging

Vaak hebben hulpbehoevende personen niet de optie om zich naar een dokterspost te begeven. In dat geval is thuisverpleging een zeer handige en comfortabele oplossing. Ook mensen met een specifieke zorgvraag kunnen beroep doen op verzorging aan huis. Bij Thuisverpleging Christian kan u rekenen op een persoonlijke zorg waarbij de patiënt centraal wordt gesteld. Als aanbieder van thuisverpleging in Tienen en omstreken helpen Christian en zijn team momenteel veel tevreden patiënten.

Thuisverpleging: hoe werkt dat?

U kan een beroep doen op thuisverpleging in verschillende situaties, bijvoorbeeld wanneer u hulp nodig heeft bij dagelijkse handelingen of activiteiten. Bij Thuisverpleging Christian kan u rekenen op de hulp van drie gediplomeerde verplegers die bij u aan huis komen om aan uw zorgvraag te beantwoorden. Zo kan u hulp vragen bij het aanbrengen van zalven, palliatieve zorg, bloedafnames en meer. Deze zorgactiviteiten worden uitsluitend in de thuisomgeving van de patiënt uitgevoerd. Er is sprake van een samenwerking tussen de thuisverplegers, de huisarts en mantelzorgers om telkens tot een individuele oplossing te komen die het beste past bij de wensen van de patiënt.

Welke voordelen zijn er binnen thuisverpleging?

Een goede thuisverpleger zit niet stil, maar leert continu bij. Ook bij Thuisverpleging Christian is dat het geval. Het team woont regelmatig bijscholingen en vergaderingen bij waar er meer geleerd wordt over de nieuwste technieken op medisch en juridisch vlak. Thuisverpleging blijft namelijk een beroep dat constant evolueert. Daarnaast is deze praktijk aangesloten bij Mederi, een netwerk van zelfstandige praktijken binnen de thuisverpleging. Dit netwerk gaat altijd net wat verder om u te kunnen voorzien van een goede dienstverlening. Zo is er telkens sprake van een persoonlijke aanpak: het is voor de thuisverplegers belangrijk om respectvol en vriendelijk met hun patiënten om te gaan. Ook transparante communicatie is een waarde die hoog in het vaandel wordt gedragen: alles wordt met de patiënt besproken.

Kies voor thuisverpleging en laat u verzorgen

Als u vragen heeft over Thuisverpleging Christian rond uw zorgvraag of een ander onderwerp, kan u steeds bij hen terecht via hun website.

http://thuisverplegingchristian.be/