Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Voel je zekerder over je gebit!

Het gebit is een van de eerste dingen waarnaar mensen kijken tijdens een gesprek. En met een stralende glimlach wordt men sneller vriendelijk gevonden. Jammer genoeg heeft niet iedereen het geluk om met hét perfecte gebit geboren te worden. Maar gelukkig kan je ook nog als volwassene het heft in eigen handen nemen en een goede orthodontist bezoeken. In de leeftijdsgroep 18 tot 50 jaar stijgt het aantal beugeldragers jaarlijks. Je bent dus nooit te oud om een blokjesbeugel  te dragen! Dit is zowel voor jong als oud weggelegd.

Welkom bij Orthodontie Diksmuide, uw orthodontie in Diksmuide  en Roeselare. Bij Orthodontie Diksmuide kan je terecht voor een vaste beugel, een blokjesbeugel én zelfs een onzichtbare beugel. Zo worden kleine onregelmatigheden in het gebit weggewerkt. Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht.

Orthodontie Diksmuide, een ervaren orthodontist

Met al meer dan 30 jaar ervaring zorgt Luc de Knodt van Orthodontie Diksmuide ervoor dat jouw gebit weer straalt. Door de orthodontie congressen bij te wonen, blijft hij steeds up-to-date over alle nieuwe ontwikkelingen in de “orthodontie wereld”. U zal nooit heel lang hoeven wachten voor je bij hem terecht kan, hij is dan ook flexibel met zijn afspraken. Dus na je werk kan je nog steeds terecht bij Luc DeKnudt. Maak optijd een afspraak bij Orthodontie Diksmuide en geniet vanaf dan levenslang van een mooi gebit!

 

http://www.orthodontiediksmuide.be/nl/orthodontie-in-diksmuide