Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Wat is de kracht van mindfulness?

Ben je futloos? Heb je geen zin meer om dit leven zo te lijden en ben je eigenlijk wel toe aan een nieuwe jij? Klaar met de oude gewoontes en klaar met de oude jij. Heb jij het gevoel dat het anders moet? Vele geven een draai aan hun leven en komen er zelfstandig uit. Andere hebben er hulp bij nodig. Een psycholoog kan een oplossing zijn, maar is misschien wat hoog gegrepen. Mindfulness is voor jou een beter hulpmiddel. Het is makkelijk te regelen en het biedt effect. Het hoeft niet moeilijk en ingewikkeld te zijn als je er maar met de volle 100 procent voor wilt gaan.

Wanneer ben ik geschrikt voor een mindfulness training?

Mindfulness is voor iedereen met problemen. Die problemen kunnen van klein tot groot lopen. Denk hierbij aan mensen met bijvoorbeeld slaapproblemen, mensen die zich afvragen of dit nou het leven is of last mensen die last hebben van stress. Grotere problemen kunnen met depressiviteit of vormen daarvan te maken hebben. Wanneer je geschrikt bent is duidelijk, toch is het echter belangrijk dat je er wel achter staat en je weer beter wilt worden of een verbeterend leven wilt hebben. Jij moet het doen. Het is leuk dat je aan mindfulness wilt gaan doen, maar alleen de training gaat niet helpen. Zelf moet jij ook mee werken, alleen zo zie je effect. Het is 100 keer vallen en 101 keer opstaan.

Meld je nu aan voor een mindfulness training

Mindfulness zorgt voor vele oplossingen. Het zorgt ervoor dat je positiever in het leven staat, je bewust word van het moment en je weer in het leven straalt en rust ervaart. Buiten dat verminderd  het ook nog eens problemen, zoals: slaapproblemen en stress. Meld je daarom nu nog aan voor een training bij jou in de buurt. Meestal duurt zo’n training 8 weken en in die 8 weken heb jij de sleutel in jouw handen, voor echte verbeteringen moet je het toch echt zelf doen namelijk.

https://www.tanneverhulst.nl/