Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Tevreden worden met jezelf

Dat we er nog moeilijk over doen vind ik eigenlijk bijna niet te begrijpen. IK heb het in dit geval over plastische chirurgie. Het blijft een onderwerp dat gewoon heel veel tegenstanders kent. Het is toch bizar eigenlijk dat dit vandaag de dag nog het geval is. Ik dacht dat we vandaag de dag nergens meer raar van opkijken. We willen ervoor zorgen dat deze tegenstanders eens milders gaan worden. Het is tijd om je eens te verdiepen in de beweegredenen van mensen om het te ondergaan.

 

Het eerste waar mensen vaak aan denken bij plastische chirurgie zijn vrouwen die hun borsten laten vergroten. Er zijn heel veel redenen voor vrouwen om een borstvergroting laten doen. Ondanks alle verschillende redenen voor vrouwen om het te laten doen hangt er nog steeds een flink taboe omheen. Mensen denken al snel bij mensen dat je maar gewoon tevreden moet zijn met wie je bent en anderen zeggen weer dat het gewoon veel te gevaarlijk is om een plastische ingreep te ondergaan. Borstvergroting klinieken zijn tegenwoordig echter zo gespecialiseerd dat het risico wat je loopt echt minimaal is. Het is natuurlijk gewoon mensen hun goed recht om te beslissen of zij iets aan zichzelf willen laten veranderen en daarbij een bepaald risico willen nemen. Gelukkig hebben mensen die vrijheid ook om zelf zo’n keuze te maken. Ondanks dat dat soms wat scheve gezichten van buitenstaanders zal opleveren.

 

Helaas zijn het toch die buitenstaanders die het afkeuren die ervoor zorgen dat mensen de stap misschien niet durven te nemen. Het is dus niet alleen doordat mensen het eng vinden om onder het mes te gaan. Nee, juist het oordeel van de buitenwereld is wat het voornamelijk beïnvloedt. Het erge is dat de mensen die een operatie willen ondergaan vaak al onzeker zijn over wat zij willen laten veranderen. Gelukkig zijn er vandaag de dag veel steungroepen en forums te vinden. Op het internet vind je veel websites waar mensen hun ervaringen delen om elkaar zo te helpen. Hier kun je heel veel steun uithalen, gebruik deze sites dan ook. Het gaat er uiteindelijk om dat jij gelukkig bent met jezelf!

 

https://faceland.nl/