Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Consulent Globalhair.nl

 

Als u om raad verlegen bent over haarverlies kunt u bij een consulent van Globalhair.nl terecht. Deze kan u wegwijs maken in alle technieken die er heden ten dage beschikbaar zijn op het gebied van haartransplantatie. De methode die onze consulenten u aanraden om te nemen is de FUE techniek. Hierbij worden follikels stuk voor stuk uit gezond hoofdhaar genomen en op een andere plaats getransplanteerd. De nieuwe follikels, ook wel grafts, groeien op tot een gezonde haardos.

Wilt u hoofdharen implanteren in bijvoorbeeld uw baard of een wenkbrauw dan kunt u gebruik maken van wenkbrauwtransplantatie en aan de andere kant baardtransplantatie. Hiervoor kunt u in Turkije terecht bij gespecialiseerde haarchirurgen. Een Turkse haarkliniek is overigens zeer goedkoop in verhouding tot andere FUE klinieken. De consultants van Globalhair.nl kunnen u voldoende raad geven over haarimplantatie in Turkije.

Raad bij transplanteren

In het geval dat alles onbekend voor u is is raad over het transplanteren van haren erg belangrijk. Globalhair.nl kan als consulent optreden en u informeren. Een FUE haartransplantatie laten doen doet u niet zomaar. Er komt een reis bij kijken, een haarbehandeling en de nodige nazorg. Om het proces van de FUE haarimplantatie goed te laten verlopen zal er met het een en ander rekening moeten worden gehouden. Om een volle baard te kunnen krijgen, om uw kaalheid te bestrijden of om uw wenkbrauwen van nieuwe haren te voorzien is het zaak dat een haarspecialist u raad geeft over het hele proces. Global Hair heeft alle kennis in huis om u te informeren over haarklinieken in Turkije en wat er bij het implanteren van haren komt kijken.

Turkse haartransplantatie

Tijdens een consult zal aan bod komen waar u het beste uw haren kunt laten transplanteren. Globalhair.nl raadt aan om een Turkse haartransplantatie te laten doen om haarverlies en kaalheid te voorkomen, om een nieuwe baard te krijgen of om mooie wenkbrauwen te zetten. Een FUE haarkliniek in Turkije is dan de goedkoopste en professioneelste oplossing. Ga daarom naar Global Hair en laat een consulent u inlichten over Turkse haarimplantatie.