Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Faalangst training

Bang zijn om te falen is een zeer vervelende angst waar veel mensen last van hebben. Dit uit zich meestal in onzekerheid en bang zijn om fouten te maken. Je voelt extra druk om te presteren, je ontloopt bepaalde situaties/personen en je geeft vaak jezelf de schuld. Zelf lukt het niet om je faalangst te overwinnen waardoor je op zoek gaat naar hulp. Een effectieve en praktische faalangst training kan voor jou dé uitkomst zijn.

De faalkracht methode

Michel Taal is een aantal jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van de faalkracht methode. Deze methode heeft hij ontwikkeld door middel van inzichten uit de psychologie gecombineerd met zijn eigen ervaringen. Deze inzichten en ervaringen worden in het boek op een praktische en laagdrempelige manier in 3 stappen uitgelegd. Door middel van het boek train je jezelf om bepaalde risico’s te nemen waardoor je meer lef krijgt. Het is een snel aan te leren methode en Michel geeft garantie dat je van je faalangst afkomt. Het boek is verkrijgbaar als e-book en in hardcopy waardoor de faalangst training erg toegankelijk is. Je kan de faalangst training hierdoor ook volgen vanaf je pc, tablet of telefoon.

Leerpunten faalangst training

In de faalangst training leer je om niet bang te zijn om fouten te maken. Hierdoor voel je je zelfverzekerder en leer je positief te blijven denken. Je leert in de faalangst training doelstellingen opstellen in vijf simpele stappen waardoor je je lef vergroot. Je leert verder te denken dan de beperkende gedachtes die je eerst tegenhielden om nieuwe dingen te leren. In de faalangst training leer je je lef te vergroten en faalangst te overwinnen. Dit is nog niet eens alles, je leert door de faalkracht methode nog veel meer. Start vandaag nog met de faalangsttraining door het Faalkracht boek aan te schaffen op de website.

https://www.faalkracht.nl/faalangst-training/