Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Bodytec Training | laat ons u helpen!

Bodytec workout training

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van bodytecclub, maar weet u ook wat wij doen? In dit artikel wordt er beschreven wat bodytec training is, wat de voordelen zijn vergeleken met een normale training en wat de win-win situatie precies inhoudt. Wilt u weten wat dit precies inhoudt, lees dan verder!

Wat is een bodytec training

Bodytec training is een vorm van EMS-training. Dit gebeurt aan de hand van elektrische impulsen. Dit wordt al een tijdje toegepast bij fysiotherapie, maar tegenwoordig wordt deze methode ook toegepast om te kunnen trainen. De bodytec training is effectiever dan een normale krachttraining. Uw lichaam wordt in één keer getraind. Daarnaast worden ook uw dieperliggende spieren verbetert. Met deze vorm van trainen wordt er gebruik gemaakt van de Miha-Bodytec apparatuur. Hiermee worden er elektrische impulsen verstuurt naar uw spieren. Daardoor kunnen deze zich sneller en sterker aanspannen tijdens een normale training. Uw kunt daardoor efficiënter trainen.

Voordelen van bodytec training

Met het gebruik maken van de bodytec training zitten veel voordelen aan vast. Het full body workout bestaat uit 20 minuten. Dit is een korte tijd met wat u ervoor terugkrijgt. Het bestaat verder uit de volgende voordelen:

–        Stimulatie bloedsomloop en metabolisme

–        Bevordert en ondersteunt het lichaam om af te vallen

–        Effectiever en tijdbesparender dan reguliere krachttraining

–        Verbeter de huid structuur en lichaamscontouren

–        Zeer geringe belasting op en in de gewrichten

 

De belasting op de gewrichten tijdens de training is klein. Daardoor zijn deze trainingen ook bestemd voor mensen die lage belastbare gewrichten hebben, ouder zijn en personen die kampen met rugklachten.

 

Win-win situatie

Met deze training traint u niet allen het lichaam. Deze trainingen zijn ook bestemd voor blessures (ook het voorkomen hiervan) en revalidatieprocessen. Het wordt daarom gezien als een win-win situatie, omdat er verschillende onderdelen mee bereikt kan worden.

Het is duidelijk dat u dit een keer moet proberen. Het kost u veel minder tijd en u krijgt er meer voor terug. 

http://www.bodytecclub.eu/bodytec-training/